علائم لیکن اسکلروز

علائم لیکن اسکلروز

علائم لیکن اسکلروز

لیکن اسکلروز  یک ضایعه پوستی در ناحیه والو است . ممکن است در مراحل اولیه فرد متوجه این ضایعه نشود ، اما به تدریج با  گذشت زمان و متحد شدن  آن ها پلاک های سفیدی بر روی پوست ایجاد می گردد از آنجا که این ضایعه در مراحل اولیه بدون علامت می باشد  ممکن است  فرد بعد بروز عوارض آن   دنبال راهکار درمان برای آن باشد .

علائم لیکن اسکلروز

علائم بیماری لیکن اسکلروز،خارش است ،که معمولا این خارش شدید است ،که سبب تغییر رنگ پوست و  ایجاد چروک در همان ناحیه پوست  می شود . در بیشتر مواقع زخم ،تاول ،ایجاد خراشیدگی  و سوزش بسیار زیاد در این ناحیه نیز  به دلیل این بیماری دیده می شود . درمان این بیماری همانطور که در مقالات  قبلی نیز گفته شد،در صورتی که بیمار در شرایط خفیف باشد  ،بعد از زمانی کوتاه و خود به خودی  برطرف می شود . اما  برای  بهبود سریع و باقی نماندن اثری از آن بر روی پوست  معمولا از دارو درمانی و یک سری روش های درمانی استفاده می شود . لیکن اسکلروز در زنان باعث سرطان نمی شود ،اما در خانم هایی  که در ناحیه تناسلی خود این  ضایعات را بروز می دهند ،سرطان  در ناحیه تناسلی در آن ها بیشتر دیده می شود.

علائم لیکن اسکلروز
علائم لیکن اسکلروز

چه آزمایشاتی برای  تشخیص این بیماری لازم می باشد ؟

این ازمایشات  ممکن است با توجه به نظر متخصص زنان با یکدیگر متفاوت باشد . بهترین روش تشخیصی بر  اساس پیشرفت بیماری انتخاب می گردد .

از جمله روش های تشخیصی شامل :

معاینه فیزیکی بیمار

نمونه برداری  از ناحیه  آسیب دیده

چه آمادگی هایی قبل از  مراجعه به متخصص زنان لازم است ؟

مراجعه به متخصص زنان در هنگام بروز این علائم  لازم است .  گاهی  ممکن است متخصص زنان مراجعه به یک پزشک پوست را الزام کند .

بهتر است قبل از  مراجعه به پزشک  لیستی از علائم  بیماری خود و مدت زمان بروز آن ها آماده کنید . این اطلاعات پزشک  را برای درمان راهنمایی  می کند و سبب می شود که  در مدت زمان کمتری  درمان صورت گیرد .

نقش لیزر در درمان بیماری  لیکن اسکلروز

یکی دیگر از کاربرد های لیزر درمان بیماری لیکن اسکلروز  است . لیکن اسکلروز یک  بیماری پوستی که  با ضایعات سفید رنگ و همراه با  نازک شدن پوست و کمی  توررفتگی در هر قسمت بدن  ممکن است ایجاد شود .اما معمولا  در قسمت تناسلی و اطراف مقعد دیده می شود . این بیماری در هر سنی ممکن است بروز کند ولی معمولا  در بین خانم ها بعد از یائسگی ایجاد  می شود .

علت  بروز آن در اکثر موارد نامشخص است  ،اما دلایلی همچون ،مشکلات خود ایمنی ،کاهش سطح هورمون های بدن و آسیب  های پوستی  که قبلا وجود داشته است ،می تواند  از عوامل زمینه ساز این بیماری شناخته شود .

صحبت های دکتر پوربرفه ای متخصص زنان در شیراز ، در رابطه با بیماری لیکن اسکلروزیس :

مطالب مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 2 =